середа, 10 листопада 2021 р.

Дистанційне навчання. Завдання на 10 та 11 листопада 2021 року.

               Група № 27.

Предмет: " Виконання ручного дугового зварювання, наплавлення та повітряно-дугового різання простих деталей, вузлів та конструкцій".

Тема уроку: " Вимоги безпеки при обробці зварних швів".

Завдання: Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням  о. г. левченко охорона праці у зварювальному виробництві.розділ 6. http://www.tsatu.edu.ua/tkm/wp-content/uploads/sites/11/tb_elduh.pdf  

Тема уроку: " Контроль якості виконання ручного дугового зварювання, наплавлення. Види контролю"

Завдання:   Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням   http://www.dstu.dp.ua/Portal/Data/1/27/1-27-kl1.pdf   

Тема уроку: " Гідравлічний та пневматичний методи."

Завдання: 1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.8 (скласти конспект).

2. У робочому зошиті накреслити схему контролю переносною вакуум- камерою.

Тема уроку: " Контроль капілярним методом."

Завдання:  1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.11 (скласти конспект). 

2.У робочому зошиті скласти алгоритм основних етапів контролю капілярними методами.

Тема уроку: " Контроль магнітним методом."

Завдання:  1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.12 (скласти конспект).

  2. У робочому зошиті накреслити схему проведення магнітографічного контролю.

                   Група № 38

Предмет: " Виконання ручного дугового зварювання, наплавлення та повітряно-дугового різання простих і середньої складності деталей, вузлів та конструкцій". 

Тема уроку: " Дугове різання під флюсом."

Завдання: Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D0%BF%D1%96%D0%B4_%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC_%D1%84%D0%BB%D1%8E%D1%81%D1%83

         ЗАВДАННЯ  НА   11 ЛИСТОПАДА  2021РОКУ

                Група № 27

Предмет:   " Виконання ручного дугового зварювання, наплавлення та повітряно-дугового різання простих деталей, вузлів та конструкцій".

Тема уроку: " Контроль ультразвуковими методами"

Завдання:  1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.13 (скласти конспект).

2.   У робочому зошиті накреслити схему проведення ультразвукового контролю.

Тема уроку: " Контроль радіаційними методами"

Завдання:   1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.14 (скласти конспект).

2.   У робочому зошиті накреслити схему просвічування зварних швів рентгенівським випромінюванням.

Тема уроку: " Руйнівні методи контролю. Механічні випробування зварних зєднань."

Завдання:  1 Опрацювати теоретичний матеріал за підручником І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання. Параграф 22.15 (скласти конспект)

2. У робочому зошиті накреслити схеми " Випробування зразків на розтяг, на статичний згин, на зминання, на ударний згин."

Тема уроку: " Урок перевірки знань"

Завдання : Скласти письмові відповіді на контрольні запитання та завдання . Підручник І.В.Гуменюк. Технологія електродугового зварювання  (сторінка 456).

Тема уроку: "Загальні відомості про обслуговування робочого місця зварника після закінчення робіт"

Завдання:  Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням http://www.tsatu.edu.ua/tkm/wp-content/uploads/sites/11/tb_elduh.pdf - розділ 6

Тема уроку: " Механічні пошкодження покриття електродів."

Завдання:   Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням https://zavantag.com/docs/1099/index-118135-21.html п.7

Тема уроку: " Старіння покритих електродів".

Завдання:  Опрацювати теоретичний матеріал (скласти нотатки) за посиланням https://zavantag.com/docs/1099/index-118135-21.html п.7






Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання. Завдання на 24 лютого 2023 року.

                             Група  № 22 Предмет:   Виконання ручного дугового зварювання, наплавлення та повітряно-дугового різання простих...